Zupa Ziemniaczana Puree

Zupa Ziemniaczana Puree
Puree ziemniaczane zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, wodę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Puree, Zupa Ziemniaczana Puree, oraz Zupa Z Puree Ziemniaczanego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W czajniku do zupy lub holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, wodę i seler; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
SelerSeler
WodaWoda
3
Dodać mleko, puree ziemniaczane, mleko odparowane, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
4
Podgrzać, ale nie gotować.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn