Zupa ziemniaczana pieczona czosnkowo z wędzonym łososiem

Zupa ziemniaczana pieczona czosnkowo z wędzonym łososiem
Pieczony czosnek zupa ziemniaczana z wędzonym łososiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 5 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchewkę, cebulę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Ziemniaczane Z Łososiem Wędzonym Z Kremem Czosnkowym, Szaszłyki Przystawkowe Z Pieczonego Ziemniaka I Wędzonego Łososia, oraz Zupa koperkowo-ziemniaczana z wędzonym łososiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij czubek głowy czosnku, aby odsłonić goździki, przycinając około 1/4 cala od wierzchołka każdego goździka. Może być konieczne przycinanie pojedynczych goździków wzdłuż boków głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Pokrojone goździki posmaruj 1 łyżką oliwy z oliwek, a następnie włóż główkę do kawałka folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż goździki będą miękkie i ładnie rumiane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć prażony czosnek z piekarnika, otworzyć folię i pozostawić do ostygnięcia. Gdy czosnek jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, przeciąć głowy na pół poziomo tak, że wszystkie goździki są odsłonięte. Ściśnij obie połówki, aby uwolnić Prażone goździki do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podczas pieczenia czosnku w dużym rondlu podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Wymieszać cebulę i marchewkę i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Do rondla wlać bulion z kurczaka i dodać ziemniaki, rozmaryn i tymianek. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Usunąć około 1/2 ziemniaków z garnka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Prażone ząbki czosnku umieścić w blenderze i dodać zupę, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby zawartość się poruszyła, zanim pozwoli jej uruchomić. Zupę przecier, partiami, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera i puree zupę prawo w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Wymieszać zarezerwowane kostki ziemniaczane, śmietanę i wędzonego łososia do zupy puree i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
12
Podawać na gorąco, z posypką zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn