Zupa Ziemniaczana Chunky

Zupa Ziemniaczana Chunky
Zupa ziemniaczana Chunky może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płatków pietruszki, mleko, Bob Evans przyprawione domowe frytki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczana Chunky, Zupa Ziemniaczana Chunky, oraz Zupa Ziemniaczana Chunky.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Wyjąć i odstawić na bok. W boczku kapie, saute pory aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać ziemniaki i rosół z kurczaka. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Lekko rozgnieść masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Dodaj mleko, kukurydzę, pietruszkę i zarezerwowany boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
5
Podgrzać do gorąca, około 5 minut. Przechowywać w lodówce resztki.;
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn