Zupa z zielonej fasolki, która rozwali Twoje serce

Zupa z zielonej fasolki, która rozwali Twoje serce
Zupa z zielonej fasolki babci Heart-Stoppin' może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,46 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 30 g tłuszczu i łącznie 373 kalorie . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Jeśli masz pod ręką ocet winny, mąkę, zieloną fasolkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nią delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobra zimą . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Podobne przepisy to : Bakłażan i serce z karczocha Galettes , Zdrowe dla serca, Brownies z pełnego ziarna i Ciasteczka z masłem orzechowym w kształcie serca .

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż boczek na średnim ogniu, aż będzie prawie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjmij kawałki boczku i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
3
Ubij mąkę z tłuszczem z boczku na patelni, aż będzie gęsta i papkowata. Może być potrzebna większa lub mniejsza ilość mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlej puszki fasoli do dużego rondla wraz z płynem i dodaj tyle wody, aby ją przykryć. Doprowadź do wrzenia i wmieszaj boczek i mieszankę tłuszczu z boczku. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez około godzinę – im dłużej, tym lepiej. Dopraw octem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn