Zupa Z Zielonej Cebuli Z Jajkiem
Zupa z zielonej cebuli z jajkiem może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób lubiło tę zupę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz jajko, imbir, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Herbatniki Z Zieloną Cebulą, Herbatniki Z Zieloną Cebulą, oraz Kwaśna śmietana, Cheddar i herbatniki z zieloną cebulą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Połączyć białka z jajkiem, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę jajek do gotującej się mieszaniny bulionu; wymieszać raz. Gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z pieprzem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin jest niezwykle wszechstronnym winogronem, zdolnym do wytwarzania doskonałych win w wielu różnych odmianach, od późnych zbiorów po słomkowe wino do klasycznego wytrawnego Chenin, a nawet Méthode Champenoise. Ten przykład to cudownie żywy, intensywny, owocowy i pięknie wyważony wytrawny Chenin Blanc. Aromaty zielonych jabłek i białej brzoskwini zapraszają do soczystego, ale napiętego podniebienia. Głębia owoców jest tym, co wyróżnia to wino. Wykazuje dużą trwałość smaku i świeżości, która utrzymuje się na podniebieniu długo po tym, jak wino zniknie. Bardzo indywidualny charakter tego wina sprawia, że jest idealnym towarzyszem ciepłych letnich dni i długich, spokojnych wieczorów.