Zupa z włoską kiełbasą i jarmużem

Zupa z włoską kiełbasą i jarmużem
Włoska zupa z jarmużu i kiełbasy to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Za 2,04 USD za porcję przepis ten pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 281 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 35 minut . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Udaj się do sklepu i kup pomidory w puszce, płatki papryki, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis lubi 32 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dość tani przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 98% , to danie jest wyjątkowe. Wypróbuj włoską zupę z jarmużu i ziemniaków , zupę z jarmużu i pieczonych słodkich ziemniaków z kiełbasą z kurczaka i włoską zupę z kiełbasą i warzywną, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozdrobnij kiełbasę w holenderskim piekarniku; dodaj cebulę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Odcedź, zachowując 1/4 szklanki skapującego tłuszczu; odłóż kiełbasę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Podsmaż jarmuż na pozostałym tłuszczu, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4
Dodaj czosnek i (jeśli chcesz) płatki papryki; smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Dodaj wino i gotuj jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Wymieszaj bulion, fasolę, pokrojone w kostkę pomidory, suszone pomidory, paprykę i mieszankę kiełbas. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż jarmuż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia91
Magazyn