Need a dairy free main course? Wietnamski styl zupa z makaronem wołowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 305 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki fasoli, rzadką rostbef, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski bulion z wołowiną i makaronem, oraz Wietnamski Styl Wołowina I Rosół Z Makaronem Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w 4-litrowym garnku z wrzącą wodą (nie osoloną) 4 minuty, następnie dodać groszek śnieżny i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić w durszlaku i spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
3
Dobrze spuścić. Podziel makaron i groszek śnieżny na 4 duże miski do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny
Makarony
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Gotować szalotki, imbir, i chile w oleju w tym samym garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Imbir
Papryka Chili
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać bulion i wodę i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Woda
6
Podczas gdy rosół jest gotowanie, podzielić rostbef, kiełki fasoli, i zioła między miski zupy z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Fasoli
Pieczeń Wołowa
Makarony
Bulion
Zioła
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wyrzucić imbir z bulionu i wymieszać z sosem rybnym, sokiem z limonki i solą do smaku. Bulion z kadzi do misek i podawać natychmiast.