Zupa z wołowiną i jęczmieniem

Przepis na zupę z wołowiną i jęczmieniem można przygotować w około 45 minut . Ten przepis jest dla 14 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 124 kalorie . Za 1,05 dolara za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Niewiele osób przygotowało ten przepis, ale można by rzec, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka oregano, selera, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się dobrze jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 56% , co jest całkiem dobrym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Zupa z wołowiną i jęczmieniem w wolnowarze , Zupa z grzybami i jęczmieniem oraz Sałatka z jęczmienia z warzywami .
Instrukcje
W garnku połącz pierwsze 10 składników; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj zupę, groszek i fasolę. Gotuj bez przykrycia przez 10 minut.