Zupa z wołowiną i jęczmieniem

Zupa z wołowiną i jęczmieniem
Zupa z wołowiną i jęczmieniem może być dokładnie tą przystawką, której szukasz. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 73 kalorie , 3 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 41 centów za porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka selera, wody, pęczaku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 62% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Zupa z wołowiną i jęczmieniem w wolnowarze , Zupa z grzybami i Sałatka z jęczmienia z warzywami .

Instrukcje

1
W naczyniu żeliwnym smaż wołowinę, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj pozostałe składniki i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 45–50 minut lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn