Zupa z wołowiną i jęczmieniem

Zupa z wołowiną i jęczmieniem
Zupa z wołowiną i jęczmieniem może być dokładnie tą przystawką, której szukasz. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 73 kalorie , 3 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 41 centów za porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka selera, wody, pęczaku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 62% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Zupa z wołowiną i jęczmieniem w wolnowarze , Zupa z grzybami i Sałatka z jęczmienia z warzywami .

Instrukcje

1
W naczyniu żeliwnym smaż wołowinę, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pozostałe składniki i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 45–50 minut lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn