Zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 71 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, pomidory w puszkach, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Wolnoopalająca Łatwa Z Wielu Fasolek, Multi-Bean Chili, oraz Multi mince dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem marchwi i pomidorów w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć i gotować na dużym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż fasola są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Wymieszać z marchewką i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Marchew
4
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż gorące.