Zupa z trzech Fasol wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 19g tłuszczu i w sumie 407 kalorii. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,67 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majeranku, pokrojonej zielonej fasoli, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z granatowej fasoli (szynka i fasola), Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą mung, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej.
Instrukcje
1
W garnku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj pomidory, consomme, wodę, jęczmień, cebulę, sól, majeranek i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Majeranek
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Jęczmień
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj całą fasolę i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.