Zupa z szynki i fasoli I

Zupa z szynki i fasoli I
Zupa z szynką i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka sosu pieprzowego, kiełbasy, duszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować kiełbasę, aby usunąć nadmiar tłuszczu i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
2
Skóry szynki skoków, i usunąć nadmiar tłuszczu. W dużym garnku brązowa kiełbasa i szynka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
4
Dodaj ziemniaki, seler, pietruszka, fasola, sos pomidorowy, pomidory, sól, pieprz, sos chili, liście laurowe, czosnek, i sos Worcestershire do mięsa; dodać tylko tyle wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Przykryć i nadal gotować przez 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Dla Dodatkowej PikantnościDla Dodatkowej Pikantności
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
5
Usunąć szynkę i pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa. Powrót mięsa do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
6
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn