Zupa z szynki i fasoli I
Zupa z szynką i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka sosu pieprzowego, kiełbasy, duszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę, aby usunąć nadmiar tłuszczu i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Skóry szynki skoków, i usunąć nadmiar tłuszczu. W dużym garnku brązowa kiełbasa i szynka na średnim ogniu.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Dodaj ziemniaki, seler, pietruszka, fasola, sos pomidorowy, pomidory, sól, pieprz, sos chili, liście laurowe, czosnek, i sos Worcestershire do mięsa; dodać tylko tyle wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Przykryć i nadal gotować przez 2-3 godziny.
Usunąć szynkę i pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa. Powrót mięsa do garnka.