Zupa z szynki i fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z szynki i fasoli. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka kości szynki, cebula, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku 6-quart; dodaj wodę 2 cale nad fasolą i mocz 8 godzin.
Podsmaż szynkę, cebula, i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj fasolę, kość szynki, rosół z kurczaka i czerwoną paprykę. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka i zupa zgęstnieje.
Podawać z grzankami z chleba kukurydzianego.