Zupa z szynki, fasoli i boczku szwajcarskiego
Szynka, fasola i zupa z boczniaka szwajcarskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,92 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bulion z kurczaka, boczniaka szwajcarskiego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szwajcarska Zupa Fasolowa Z Chard, Toskańska Zupa Z Fasoli I Szwajcarskiego Chard, oraz Zupa Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 podsmaż plastry boczku na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy, następnie wyjmij i osusz na papierowych ręcznikach.
Podsmaż czosnek, cebula, marchew, i Szwajcarski chard łodygi w tłuszczu boczku do miękkości, następnie dodać szynkę, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz.
Dodaj liście boćwiny szwajcarskiej i saute, aż zwiędną.2
Dodaj bulion z kurczaka, fasolę rzymską i pomidory. Wymieszać, zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Opuść ciepło i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, przez około 30 minut.
Dodaj ostry sos i sos Worcestershire. Pokruszyć plastry boczku i dodać do zupy. Wymieszaj parmezan do smaku.