Zupa z szynką i fasolą

Zupa z szynką i fasolą
Zupa z szynką i fasolą to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Za 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, ziemniaków, pieprzu i ząbków czosnku. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Zupa z granatowej fasoli (szynka i fasola), Zupa z szynką i fasolą, oraz Zupa z szynką i fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż szynkę, cebulę i czosnek na maśle, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj kolejne siedem składników; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3
Dodaj groszek i gotuj przez 5 minut dłużej lub do podgrzania. Dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn