Zupa z soczewicy z szynką Leslie

Zupa z soczewicy z szynką Leslie
Zupa z soczewicy z szynką Leslie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 250 kalorii, 17g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, marchew, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony kurczak Leslie, Leslie Malcoun ' s Pecan Tartlets, oraz Kotlety śniadaniowe z truskawkami Leslie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotuj wodę i granulki bulionu z kurczaka w garnku, mieszając w celu rozpuszczenia bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe Z KurczakaGranulki Bulionowe Z Kurczaka
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść kość szynki we wrzącym bulionie, zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i wymieszaj soczewicę. Dusić, aż soczewica zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
SoczewicaSoczewica
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Wymieszaj seler, marchew, zieloną paprykę, cebulę, majeranek i liść laurowy w bulionie i gotuj na wolnym ogniu, aż soczewica i warzywa będą miękkie, 10 do 20 minut. Wyłączyć ogień i usunąć kość szynki z zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
MajeranekMajeranek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Szynkę pokroić z kości, pokroić w kostkę mięso i powrócić mięso do zupy, odrzucając kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn