Zupa z soczewicy z melonem
Zupa z soczewicy z melonem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jest dostarczany przez cookstr.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liście laurowe, ocet, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Melonowa, Schłodzona Zupa Melonowa, oraz Schłodzona Zupa Melonowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku do zupy i podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula zwiędną. Wymieszać w soczewicy, melon, boczek szwajcarski, płyty boczek, kminek, szafran, liście laurowe, gałązki kolendry, i cynamon.
Dodaj wodę, doprowadzić do wrzenia, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 45 protokół.
Dodaj sól, ocet, ziemniaki i czarną kiełbasę, jeśli używasz. Przykryć i kontynuować gotowanie przez 45 minut więcej, aż soczewica i ziemniaki są gotowe. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, dodaj trochę wody, lub jeśli jest zbyt zupa, zagotuj.
Podawać w miseczkach do zupy, posypane kolendrą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;