Zupa z soczewicy z kolendrą i kminkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z soczewicy z kolendrą i kminkiem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jeśli masz złoto, cebulę, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Marchewkowo-Jabłkowa Z Kminkiem I Kolendrą, Zupa Z Awokado Z Kolendrą, Kolendrą, Kminkiem I Limonką, oraz Wegańska zupa z czerwonej soczewicy z cytryną i kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem dodatkowych przypraw, sól, szpinak i ocet do kuchenki i doprowadzić do wrzenia. Zamknąć kuchenkę i gotować pod wysokim ciśnieniem przez 10 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut przed użyciem metody szybkiego uwalniania, aby zwolnić ciśnienie. (Jeśli nie masz szybkowaru, możesz po prostu gotować to na piecu, aż soczewica będzie miękka, około godziny.) Sprawdzić, aby upewnić się, że soczewica i ziemniaki są miękkie; jeśli nie, gotować, przykryte, ale nie pod ciśnieniem, aż gotowe, dodając wodę, jeśli wydaje się zbyt gęsty.
Usuń liście laurowe i dodaj dodatkowe przyprawy, sól i szpinak. Sprawdź przyprawy, dodając więcej kminku i kolendry w razie potrzeby. Gotować tylko kilka minut, aby zwiędnąć szpinak. Wymieszać z octem lub sokiem z cytryny i podawać.