Zupa Z Soczewicy Morelowej

Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Zupa z soczewicy morelowej może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 327 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, pomidory roma, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Morelowa Z Soczewicy Z Pieczonym Jarmużem, Tajska soczewica wegańska "klopsik" z polewą morelową, oraz Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę, czosnek i morele w oliwie z oliwek.
Dodaj soczewicę i bulion. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Wymieszać pomidory, doprawić kminkiem, tymiankiem, solą i pieprzem do smaku. Dusić przez 10 minut.
Wymieszać z sokiem z cytryny. Puree 1/2 zupy w blenderze, a następnie powrócić do garnka.