Zupa z soczewicy i szpinaku po syryjsku

Zupa z soczewicy i szpinaku po syryjsku
Syrian-Style soczewica i szpinak zupa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 179 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz sól, szpinak, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Syryjska Zupa Z Soczewicy, SYRYJSKA ZUPA SZPINAKOWA, oraz Zupa Z Soczewicy Po Włosku.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować do miękkości około 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj soczewicę i wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż soczewica są miękkie, 20 do 25 protokół. Czas gotowania zależy od świeżości soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Kadzi pół szklanki płynu zupy do miski i ubić w mące do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Pastę wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
5
Dodaj szpinak, sok z cytryny i sól. Jeśli wolisz cieńszą zupę, dodaj trochę więcej wody. Gotować, aż szpinak zwiędnie, o 5 protokół. Dostosuj sól i cytrynę do swojego gustu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn