Zupa Z Soczewicy Grzybowej Portobello

Zupa Z Soczewicy Grzybowej Portobello
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? Zupa z soczewicy grzybowej Portobello może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,86 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 55 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, sól i pieprz, brązową soczewicę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 95%. Spróbuj Zupa Cebulowa Z Grzybów Portobello, Krem z zupy grzybowej Portobello, oraz Karmelizowana zupa cebulowo-grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj pieczarki, zieloną paprykę, cebulę i czosnek i smaż do miękkości około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wlej bulion z kurczaka i dodaj koncentrat pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia i dodać soczewicę. Zmniejsz ogień do małego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut. Dopraw bazylią, solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
SoczewicaSoczewica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Chochla do misek i posyp każdą miskę 1 łyżką sherry i posyp parmezanem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn