Zupa Z Soczewicy Curry
Curry zupa z soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz wodę, bazylia, curry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Curry, Zupa Z Soczewicy Curry, oraz Zupa Z Soczewicy Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Dodaj curry; smażyć 1 minutę.
Dodać wodę i soczewicę; doprowadzić do wrzenia. Pokrywa; zmniejszyć ciepło. Dusić 40 minut lub do soczewicy są miękkie.
Umieścić 4 szklanki soczewicy mieszaniny w blenderze; proces do gładkiej. Powrót mieszaniny do patelni.
Dodać posiekaną bazylią, octem, solą i pomidorami; gotować aż do całkowitego ogrzania.
Dekoruj bazylią, w razie potrzeby.
Uwaga: szczególnie spodobała nam się ta zupa z czerwonej soczewicy. Są jednak mniejsze, gotują w znacznie krótszym czasie i potrzebują mniej płynu, więc odpowiednio dopasuj.