Zupa Z Soczewicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z soczewicy. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 48 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, marchewki, parówki Oscara Mayera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa z szynki i soczewicy, oraz Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
Boczek i cebulę ugotować w dużym rondlu 8-10 min. albo aż boczek będzie chrupiący, a cebula chrupiąca-delikatna, od czasu do czasu mieszając.
Dodać czosnek; gotować 1 min.
Dodać 5 kolejnych składników; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 25 do 30 min. albo aż soczewica i warzywa będą miękkie.
Podawać posypane kwaśną śmietaną.