Zupa z rukoli i selera z grzankami z koziego sera

Zupa z rukoli i selera z grzankami z koziego sera może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, masło, torebki z rukolą wodną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 85 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa z rukoli i selera z grzankami z koziego sera, Zupa Z Zielonej Cebuli I Rukoli Z Grzankami Serowymi, oraz Zupa pomidorowa żółta z grzankami z koziego sera.
Instrukcje
Delikatnie ugotować pory w maśle i oliwie z oliwek, aż będą miękkie, ale nie zabarwione.
Dodać seler i wywar, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki.
Dodać torebki rukoli i zmiksować na gładką masę, a następnie doprawić. Super. Zamarza do 3 miesięcy.
Aby podać, rozmrozić zupę w lodówce na noc, następnie wrzucić do rondla i podgrzać. Każdy tostowany plasterek bagietki ułożyć kozim serem, następnie dodać plasterek do każdej miski z gałązką rukoli.