Zupa z pora, sałaty i Fava

Zupa z pora, sałaty i Fava
Por, sałata i zupa Fava to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz crème fraîche, łodyżkę selera, qt. rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezmięsny poniedziałek: Wietnamskie bakłażany i sałaty porowe, Zupa Fasolowa Fava, oraz Elegancka Zupa Fava & Szpinak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka pokroić z sałaty i drobno posiekać żeberka i liście osobno. Odstawić liście na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
W dużym garnku gotujemy żeberka sałaty, pory, seler, posiekany koperek, skórkę z cytryny, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz z masłem na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wymieszać bulion, przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj liście sałaty, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż sałata będzie miękka, 1 minutę. Odstawić 1 szklankę mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
5
Zupę wirować partiami w blenderze, aż będzie bardzo gładka, wlewając do miski jako zmiksowaną. Powrót zupę do garnka i wymieszać w zarezerwowane unblended zupy i 1 1/2 szklanki fasoli fava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podgrzać, mieszając, na średnim ogniu, aż do gotowania na parze.
7
Zupa z chochli do misek. Włóż do każdego hojną łyżkę crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Udekoruj pozostałą fasolą fava i liśćmi koperku i posyp pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
9
Dodaj więcej soli i crme frache, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Jak Double-Shell Favas: sprawia, że 2 filiżanki 30 minut łza otwarte 3 lbs. fava pods*.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
11
Dodać fasolę ze strąków do garnka z wrzącą osoloną wodą i powrócić do wrzenia. Gotuj, aż fasola będzie miękka pod skórą (szczelina do sprawdzenia), 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Odcedzić; spłukać zimną wodą. Obierz skórzaną skórę, rozrywając fasolę na zaokrąglonych końcach i wyskakując z fasoli. * Znaleźć w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i rynkach rolnych. Make ahead: wszystkie z wyjątkiem końcowego peelingu, do 1 dnia, schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn