Zupa z pieczonych słodkich ziemniaków i jabłek

Zupa z pieczonych słodkich ziemniaków i jabłek
Pieczone słodkie ziemniaki i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cebuli, łodygi selera, słodkich ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z słodkich ziemniaków i jabłek, Zupa Jabłkowo-Ziemniaczana, oraz Zupa dymiąca z słodkich ziemniaków i jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. nakłuj ziemniaki widelcem, umieść na blasze i piecz do miękkości, 40 do 45 minut. W międzyczasie rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj cebulę, seler, i jabłko i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, 10 do 12 protokół. Ziemniaki pokroić na pół, miąższ wyjąć i dodać do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj 6 szklanek wody, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować do ogrzania przez, 8 do 10 protokół. Zupę Puree w rondlu za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego (lub, pracując partiami, standardowego blendera).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W razie potrzeby dodaj wodę, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn