Zupa Z Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Pieczona zupa z czerwonej papryki to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, rosół z kurczaka, jogurt naturalny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca. Cebulę i czosnek ugotować na oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki.
Dodać bulion, pieczoną paprykę, cukier, sól i pieprz. Gotować odkryte 10 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
W blenderze umieścić połowę mieszaniny z połową bazylii. Przykryć; puree do gładkości. Powtarzam. Powrót do rondla; wymieszać z jogurtem i podgrzewać na małym ogniu tylko do gorąca (nie gotować).
W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.