Zupa Z Pieczonej Dyni I Szałwii
Pieczone dyni & szałwia zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 3. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś łyżkę soku z cytryny, bulion warzywny, mielenie pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z pieczonej dyni i szałwii, Zupa Z Pieczonej Dyni I Szałwii, oraz Zupa z dyni i szałwii z bułką tartą z szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C wentylator / 204° / Gaz 6.
Pokroić dyni na pół wzdłuż. Zbierz nasiona.
Pokroić w półksiężycowe kształty ok. 2 cm. Wrzucić oliwę z oliwek i doprawić czarnym pieprzem.
Piec w piekarniku przez około 20-25 minut, aż będzie miękki i zacznie brązowieć na brzegach.
Wyjąć z tacy i pozostawić do ostygnięcia.
Raz fajne pop squash do robota kuchennego z szałwii i bulionu warzywnego.
Wlać do garnka do ogrzania i doprawić.
Rozgrzać świeże zioła, oliwę z oliwek i sok z cytryny, a następnie skropić każdą miskę zupy.