Zupa z pieczonej czerwonej papryki z zapiekanymi przegrzebkami
Pieczona zupa z czerwonej papryki z Podsmażonymi przegrzebki może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sól i pieprz, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z papryką i cebulą w oleju z sardeli, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić paprykę na arkuszu cookie, łodygach stronie w dół, i piec przez 45 protokół, lub aż skórki są czarne. Gdy są wystarczająco chłodne, aby je obsłużyć, Usuń i wyrzuć Skórki, rdzenie i nasiona. 2 papryki drobno pokroić w kostkę.
W dużym rondlu podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać czosnek, cebula, kminek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 10 protokół.
Dodać całą pieczoną paprykę i bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodaj sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i kolendrę.
W blenderze zupę puree partiami. Odstawić zupę do rondla i doprawić solą i pieprzem.
Na średniej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Doprawić przegrzebki solą i pieprzem.
Dodaj przegrzebki na patelni i gotować na dużym ogniu, aż bogato rumiane na dole, o 2 protokół. Włącz przegrzebki i gotować na drugiej stronie przez 1 minutę. Zupę pokroić w miseczki, udekorować przegrzebkami i pokrojoną w kostkę papryką i podawać.