Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Zupa z pieczonej czerwonej papryki może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 6G tłuszczu i w sumie 233 kalorii. 195 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką tortellini serowe, sól, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 58%. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki, Łatwy Pieczony Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonego pomidora i czerwonej papryki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pieczoną czerwoną paprykę w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksuj, aż będzie gładka.
W dużym rondlu wymieszaj pieczoną czerwoną paprykę, bulion z kurczaka i grzyby. Dopraw bazylią, oregano, czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Doprowadź mieszaninę do wrzenia. Dodaj tortellini i kontynuuj gotowanie od 8 do 10 minut lub do momentu, gdy makaron będzie al dente.