Zupa Z Pieczonego Żołędzia I Rzepy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać pieczone Acorn Squash & zupa rzepa spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 207 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 75 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką czosnek, brandy, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa Z Pieczonego Żołędzia, Rzepa i szpinak rozmaryn "Risotto" faszerowane Acorn Squash with Pecans, oraz Marokańska Zupa Z Pieczonego Żołędzia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. doprawić dynię solą i białym pieprzem.
Umieść ½ łyżki masła w każdej wnęce i umieść połówki squasha na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec do miękkości i karmelizacji, około 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na tacy.Pozostałe masło roztopić w średnim garnku do zupy ustawionym na średnim ogniu.
Dodać pory, seler, marchew i czosnek.
Posypać mieszaninę cukrem. Przykryć i gotować przez 10 minut, aż zmiękną.
Dodać rzepy, bulion, liść laurowy i kolendrę, a następnie doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić solą i białym pieprzem. Przykryć i gotować kolejne 20 minut, aż rzepa będzie bardzo miękka.
Usunąć liść laurowy.Zgarnij mięso z schłodzonych połówek squasha prosto do garnka do zupy. Za pomocą blendera zanurzeniowego przecier mieszaninę do bardzo gładkiej, lub użyj standardowego blendera pracującego partiami, jeśli to konieczne. Wrzuć zupę do garnka (jeśli używasz standardowego blendera) i dodaj brandy. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu i dostosować przyprawy.
Podawać na ciepło w poszczególnych miseczkach