Zupa Z Pieczonego Żołędzia I Rzepy

Zupa Z Pieczonego Żołędzia I Rzepy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać pieczone Acorn Squash & zupa rzepa spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 207 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 75 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką czosnek, brandy, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa Z Pieczonego Żołędzia, Rzepa i szpinak rozmaryn "Risotto" faszerowane Acorn Squash with Pecans, oraz Marokańska Zupa Z Pieczonego Żołędzia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. doprawić dynię solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ½ łyżki masła w każdej wnęce i umieść połówki squasha na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec do miękkości i karmelizacji, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na tacy.Pozostałe masło roztopić w średnim garnku do zupy ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
5
Dodać pory, seler, marchew i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PorPor
6
Posypać mieszaninę cukrem. Przykryć i gotować przez 10 minut, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
7
Dodać rzepy, bulion, liść laurowy i kolendrę, a następnie doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić solą i białym pieprzem. Przykryć i gotować kolejne 20 minut, aż rzepa będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
KolendraKolendra
Liście LauroweLiście Laurowe
RzepaRzepa
StadoStado
SólSól
8
Usunąć liść laurowy.Zgarnij mięso z schłodzonych połówek squasha prosto do garnka do zupy. Za pomocą blendera zanurzeniowego przecier mieszaninę do bardzo gładkiej, lub użyj standardowego blendera pracującego partiami, jeśli to konieczne. Wrzuć zupę do garnka (jeśli używasz standardowego blendera) i dodaj brandy. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Liście LauroweLiście Laurowe
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
9
Dekoruj listkami selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
10
Podawać na ciepło w poszczególnych miseczkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn