Zupa z Pesto, kurczaka i białej fasoli

Zupa z Pesto, kurczaka i białej fasoli
Pesto, kurczak i zupa z białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz piersi z kurczaka, oliwę z oliwek, fasolę cannellini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Białej Fasoli-Pesto, Zupa pomidorowo-Biała fasolowa z Pesto, oraz Zupa Z Białej Fasoli, Szpinaku I Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go na małe kawałki z drewnianą łyżką, aż jest rumiane i gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodać kurczaka i 1/2 łyżeczki soli i wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak jest rumiane i gotowane przez, o 5 minut więcej. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć kiełbasę i kurczaka do średniej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj cukinię, cebulę, pozostałą łyżeczkę soli, płatki czerwonej papryki i odmierzoną paprykę do garnka i wymieszaj, aby połączyć. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, które nagromadziły się na dnie garnka, aż cebula zmięknie, o 7 protokół.Powrót kiełbasę, kurczaka i wszelkie nagromadzone soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać bulion i wodę, wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i mieszać w fasoli i odmierzonego pesto. Gotować, aż fasola są po prostu ogrzewane przez, o 1 minutę. Wyłączyć ogień i wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
6
Podawać natychmiast, z dodatkowym pesto na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn