Pesto, kurczak i zupa z białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz piersi z kurczaka, oliwę z oliwek, fasolę cannellini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Białej Fasoli-Pesto, Zupa pomidorowo-Biała fasolowa z Pesto, oraz Zupa Z Białej Fasoli, Szpinaku I Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go na małe kawałki z drewnianą łyżką, aż jest rumiane i gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodać kurczaka i 1/2 łyżeczki soli i wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak jest rumiane i gotowane przez, o 5 minut więcej. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć kiełbasę i kurczaka do średniej miski i odstawić.
Dodaj cukinię, cebulę, pozostałą łyżeczkę soli, płatki czerwonej papryki i odmierzoną paprykę do garnka i wymieszaj, aby połączyć. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, które nagromadziły się na dnie garnka, aż cebula zmięknie, o 7 protokół.Powrót kiełbasę, kurczaka i wszelkie nagromadzone soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać bulion i wodę, wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i mieszać w fasoli i odmierzonego pesto. Gotować, aż fasola są po prostu ogrzewane przez, o 1 minutę. Wyłączyć ogień i wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
6
Podawać natychmiast, z dodatkowym pesto na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny