Zupa z małży może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól i pieprz, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Małży, Zupa z małży i dorsza, oraz Zupa z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki i sok z małży połączyć w średnim rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą przetargu widłowego, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W dużym garnku, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące i brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wyjmij boczek z garnka i połóż na papierowych ręcznikach, aby osuszyć. Pokroić w 1/4-calowe kawałki. Roztopić masło w garnku, następnie dodać cebulę i liść laurowy. Gotować, mieszając często aż do cebuli, aż półprzezroczyste, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wymieszać mąkę i stale ubijać, aż zasmażka zgęstnieje, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodać małże i ich sok, mieszanka ziemniaków, boczek, mleko, śmietana, i papryka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku, w razie potrzeby udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.