Zupa z marchwi i anyżu gwiazdkowego
Zupa z marchwi i anyżu może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz strąki anyżu gwiazdkowego, sól morska i pieprz, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa marchewkowa z anyżem gwiazdkowym, Kremowa Zupa Marchewkowa Z Anyżem Gwiazdkowym, oraz Zupa Marchewkowo-Imbirowa Z Anyżem Gwiazdkowym Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Dodać marchew i gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać bulion, śmietanę i szczyptę soli i białego pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż marchewki są bardzo miękkie, o 50 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać anyż Gwiaździsty, przykryć i niech zaparzać przez 20 minut.
Odrzuć anyż Gwiaździsty. Zupę przecedzić w blenderze na gładką masę. Doprawić solą i białym pieprzem i podawać.