Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy

Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy
Zupa z makaronem z ciecierzycy może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1336 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać makaron, marchew, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Z Kurczaka Z Ciecierzycy-Makaron, Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy, oraz Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć duży garnek do zupy z bulionem, około 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj marchew, seler i cebula i saute na dużym ogniu, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać grzyby i więcej bulionu w razie potrzeby. Nadal gotować na dużym ogniu, aż grzyby będą miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Dodaj pozostały bulion, liście laurowe, miso i tamari. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu dodać makaron i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować przez kolejne 6 minut, lub do makaronu jest al dente (dostosować czas odpowiednio). Mieszamy ciecierzycę i testujemy smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
TamariTamari
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
MisoMiso
5
W razie potrzeby lub potrzeby dodać więcej miso lub soli. Pozwól zupie podgrzać ciecierzycę. Wyłowić liście laurowe i podawać.Informacje Żywieniowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
MisoMiso
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
1
8Amount na porcję
2
Kalorie
3
280Fat
4
Węglowodany
5
44gdietary Fiber11gSugars7gProtein17g

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn