Zupa Z Makaronem Won Ton

Przepis Won Ton zupa z makaronem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, kolendry, azjatyckiego oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Makaronem Z Makaronem, Zupa Z Makaronem Jajecznym, oraz Zupa Pomidorowa Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-kwartowej patelni przykrytej na dużym ogniu, doprowadzić bulion do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i utrzymać ciepło. W 6-do 8-kwartowej patelni przykrytej na dużym ogniu, zagotuj 3-kwartową wodę. Tymczasem w każdej z sześciu do ośmiu dużych, głębokich misek umieść około 1 łyżeczki sosu ostrygowego i 1/2 łyżeczki oleju sezamowego.
Gdy woda się zagotuje, dodaj makaron. Wymieszać, aby oddzielić; gotować tylko do ledwo przetargu do ugryzienia, o 2 protokół.
Dodaj 3 do 4 kwarty wody do nieumytej patelni; przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Tymczasem pałeczkami lub szczypcami podziel makaron równomiernie między miski; przykryj folią, aby się ogrzać.
Gdy woda się zagotuje, dodaj won ton; wymieszać, aby oddzielić i gotować, aż nadzienie nie będzie już różowe w środku (wycięte do testu), 3 do 4 minut (6 minut, jeśli zamrożone). Za pomocą dużego, płaskiego Sitka drucianego lub łyżki szczelinowej podnieś wygraną ton i równomiernie podziel między miski.
Chochla gorący rosół nad won ton i makaron.
Porcje posypać zieloną cebulką i kolendrą. Oferuj biały pieprz i więcej sosu ostrygowego, aby dodać do smaku.