Zupa z kiszonej kapusty II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, skondensowany krem zupy grzybowej, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Kiszonej Kapusty, Zupa Z Kiszonej Kapusty, oraz Zupa z kiełbasy i kiszonej kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W wolnej kuchence 4 do 6 quart zmiksuj krem z zupy grzybowej, krem z rosołu, wodę i rosół z kurczaka. Wymieszać z kiszoną kapustą, cebulą, marchewką, ziemniakami i kiełbasą. Doprawić koperkiem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny, lub niskiej do 8 godzin. Doprawić solą i pieprzem według własnego uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.