Zupa z kiełbasą i Tortellini

Zupa z kiełbasą i Tortellini
Kiełbasa mamy Joe i zupa Tortellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 333 kalorie, 17g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.92 za porcję. Mieszanka wody, bazylii, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Z Kiełbasą Tortellini, Zupa Tortellini Z Kiełbasą, oraz Zupa Tortellini Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj kiełbasę, cebulę i czosnek. Gotować i mieszać, aż kiełbasa jest kruchy i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z czerwonym winem, bulionem wołowym i 1 szklanką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodaj pomidor, marchew, sos pomidorowy, bazylia, oregano i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Wymieszać cukinię, paprykę i pietruszkę. Kontynuuj gotowanie jeszcze przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Wlać pozostałą 1 szklankę wody. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj tortellini. Gotować do miękkości, 5 do 10 protokół. Przed podaniem należy wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn