Zupa z kiełbasy i jarmużu

Zupa z kiełbasy i jarmużu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z kiełbasą i jarmużem. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 11g tłuszczu i w sumie 183 kalorii. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 75 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką pieprz, ciecierzycę, jarmuż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z kiełbasy i jarmużu, Zupa Z Jarmużu Kiełbasianego, oraz Zupa Z Jarmużu Kiełbasianego dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu gotuj kiełbasę, ziemniaki i cebulę na oleju przez 5 minut lub do podgrzania kiełbasy, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj jarmuż; przykryj i gotuj przez 2-3 minuty lub do zwiędnięcia jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
3
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 9-12 minut lub do miękkości ziemniaków. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia20
Magazyn