Cytrynowy Karczoch zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz karczoch serca, seler, cytryna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Zupa z topinamburu eukaliptusa z cytryną i szafranem, Slow Cooker Lemon Chicken Artichoke Soup, oraz Zupa karczochowa z chrupiącym Salami i cytrynowo-pietruszkową komosą ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, i czosnek; gotować, aż cebula i czosnek są przezroczyste. Wymieszać bulion z kurczaka, karczochy serca, sól, pieprz i gotować na wolnym ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala