Zupa z kapusty, ziemniaków i fasoli
Zupa z kapusty, ziemniaków i fasoli pieczonej jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. Jeśli masz bulion z kurczaka, mielony pieprz, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa z kapusty, białej fasoli i ziemniaków, RUSTYKALNA ZUPA Z KAPUSTY, ZIEMNIAKÓW I BIAŁEJ FASOLI, oraz Zupa Z Kapusty Fasolowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu średniej wielkości.
Dodaj ziemniaki, seler i cebulę, smaż przez 5 minut.
Wymieszać z kapustą, przykryć i gotować na średnim ogniu, aż kapusta będzie miękka.
Dodaj bulion, liść laurowy, pieprz i wieprzowinę i fasolę.
Podgrzewać, aż zupa będzie gorąca, a następnie usunąć liść laurowy i podawać.