Zupa Z Kapusty Słodko-Kwaśnej Z Koperkiem

Zupa z kapusty słodko-kwaśnej z koperkiem może być właśnie zupą, której szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 363 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Mieszanka syropu klonowego, duszonych pomidorów, kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z kapusty słodko-kwaśnej, Crock Pot zupa z kapusty słodko-kwaśnej, oraz Zupa Wołowo-Kapustna Słodko-Kwaśna.
Instrukcje
Podgrzać garnek przez 2 minuty na średnim ogniu.
Dodać olej rzepakowy, cebulę, marchew i seler. Sauté przez 5 minut.
Dodać kapustę i podsmażyć dodatkowe 5 protokół.
Dodaj rodzynki, bulion, pomidory, sok V-8, brązowy cukier, syrop klonowy, sok z cytryny i kminek. Doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Dodać koperek i sól. Dostosuj przyprawy, dodając więcej soku z cytryny lub brązowego cukru, jeśli to konieczne.Wypróbuj te przepisy zupy na Food Republic: Mexican Matzo Ball Soup Recipe
Charleston Okra Zupa Przepis
Przepis na zupę czosnkową Jamesa Bearda