Zupa Z Kapusty Kiszonej
Zupa z kapusty kiszonej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 341 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 2074 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kiszoną kapustę, bulion wołowy, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa Z Kapusty, Zupa Z Kapusty, oraz Zupa Z Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmieloną wołowinę opłukać i odstawić odsączając tłuszcz z patelni.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać ryż i tosty przez kilka minut.
Dodać bulion i odgazować patelnię.
Dodać wołowinę, pomidory, kapustę kiszoną, paprykę, liście laurowe, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest gotowane, o 20 minut (50 minut dla brązowego ryżu).
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki. 1
Podawać udekorowane kwaśną śmietaną. Uwaga: wolę moje zupy być bardziej jak gulasze, więc użyłem tylko 3 szklanki płynu, ale jeśli wolisz coś bardziej soupier śmiało i użyć 4 szklanki płynu zamiast.