Zupa z kapusty, dyni i grzybów Miso

Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Kapusta, dyni i zupa grzybowa Miso może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z szafy gotowanie ma 1466 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Mieszanka dyni, jarmuż, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dynia maślana, Grzyby, jarmuż i kiełbasa Frittata, Pieczone dyni, grzyby Shiitake i jarmuż, Kimchi Bibimsoba, oraz Miska ryżu jęczmiennego z dyni, grzybami i kapustą w sosie Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić dashi, jarmuż i grzyby do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest miękka, o 10 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać miso w 1/4 szklanki dashi z patelni i wymieszać mieszaninę z powrotem do patelni.
Podawać na gorąco z zieloną cebulką.