Zupa Z Kapusty
Przepis kapuśniak zupa może być wykonana w około 40 minut. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, kiełbasę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, który jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Kapusty Kiełbasianej, Zupa Z Kapusty Kiełbasianej, oraz Zupa z kiełbasy i kapusty.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku zagotuj bulion, kapustę i cebulę. zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do miękkości kapusty.
W misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz. Stopniowo dodawaj mleko, mieszając, aż będzie gładkie. Stopniowo mieszaj do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Bodegas Naveran Dama Cava. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Jeden z niewielu Vintage Cavas wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, ale jasna i rześka. Osiedle Naverán produkuje wysokiej jakości Cavas od 1901 roku. Wszystkie wykonane tu Cavas pochodzą z winnic będących własnością i kontrolowanych przez posiadłość. Dama jest fermentowana w butelce (a la méthode champenoise) i starzona w osadzie przez 24 miesiące.Caves Naveran to producent najwyższej jakości Cava, który wykorzystuje winogrona uprawiane na terenie posiadłości. Naveran Dama to arcydzieło Cava, połączenie Chardonnay, które nadaje Wino i objętość, oraz Parellada, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną okrągłość Chardonnay. Miłośnicy szampana będą cieszyć się tym śródziemnomorskim "Farmer' s fizz " z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość uzupełnia również desery owocowe, zwłaszcza brzoskwinie i pokrojone pomarańcze.