Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną

Need a danie główne bezglutenowe? Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 921 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,39 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pory, liście tymianku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasternak Z Ziemniakami, Pasternak z ziemniakami, oraz Pasternak i ziemniaczane ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do zupy: w dużym holenderskim piekarniku lub stockpot, roztopić masło i gotować, aż zacznie brązowieć.
Dodać czosnek, pory i pasternak. Gotować warzywa do miękkości, często mieszając, o 12 protokół.
Dodać kalafior, ziemniaki i rosół z kurczaka.
Niech czas przyjść na wolnym ogniu i gotować, aż kalafior i ziemniaki są miękkie, o 20 protokół.
Dodaj tymianek, gałkę muszkatołową i trochę soli i pieprzu. Puree zupę. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Do mieszania: w średnim saute patelni, gotować pancetta, dodając trochę oleju w razie potrzeby. Gdy pancetta jest w połowie gotowane, dodać ziemniaki i brązowy.
Dodać orzeszki piniowe, pietruszkę paprykę i trochę soli i pieprzu. Gotować, aż orzeszki piniowe są rumiane i ziemniaki są brązowe i chrupiące.
Gdy będzie gotowa do podania, talerz zupy i wierzch z Haszem.