Southwestern kalafior i zupa z szynki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz różyczki kalafior, Pepper Jack ser, płatki ziemniaczane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Południowo-zachodni pieczony kalafior z kminkiem i papryką, oraz Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu, gotować cebulę w oleju, aż tylko zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kalafiorem, doprowadzić do wrzenia ponownie i gotować, aż kalafior będzie miękki, 2 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Bulion
3
Usuń połowę mieszanki kalafiora i puree w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wróć do garnka z szynką i serem i gotuj, aż ser się rozpuści. Wmieszać płatki ziemniaczane i podgrzać.