Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi

Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z indyka z warzywami korzeniowymi. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz liście laurowe, pasternak, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi, Kiełbasa z indyka z warzywami korzeniowymi, oraz Gulasz z indyka z warzywami korzeniowymi.

Instrukcje

1
Doprowadzić tuszę indyka i wodę do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu. Skim off i wyrzucić wszelkie szumowiny, które tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj posiekany seler, posiekaną marchewkę, posiekaną hiszpańską cebulę, 1/4 pęczka pietruszki, liście laurowe i ziarna pieprzu i wróć na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny. Przecedzić bulion z indyka przez sito siatkowe i odcedzić tłuszcz, który unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula HiszpańskaCebula Hiszpańska
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w czerwonej cebuli; gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj pokrojony w kostkę seler, pokrojona w kostkę marchew, pasternak, i rutabaga; gotować 5 minut więcej. Wymieszać czosnek i posiekaną natkę pietruszki i gotować jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
PasternakPasternak
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Wlać bulion z indyka, doprawić do smaku solą i pieprzem i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
6
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są prawie miękkie, 15 do 20 protokół. Wymieszać w orzo i gotować, aż tylko miękkie, o 7 protokół. Przykryć i zdjąć garnek z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Odstawić, aż orzo będzie miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn