Zupa Z Indyka Z Brązowym Ryżem
Zupa z indyka z brązowym ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 528 kalorii, 72g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, masło, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu, Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu, oraz Zupa Z Brązowego Ryżu I Zieleni Z Kiełbasą Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, podsmażyć czerwoną paprykę, cebulę, seler i czosnek na maśle przez 5-7 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać bulion, wino lub dodatkowy bulion, tymianek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać z indykiem i ryżem. Doprowadzić do wrzenia; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut lub aż ryż będzie miękki.