Zupa Z Indyka Z Brązowym Ryżem

Zupa Z Indyka Z Brązowym Ryżem
Zupa z indyka z brązowym ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 528 kalorii, 72g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, masło, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu, Zupa z indyka, jarmużu i brązowego ryżu, oraz Zupa Z Brązowego Ryżu I Zieleni Z Kiełbasą Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć czerwoną paprykę, cebulę, seler i czosnek na maśle przez 5-7 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać bulion, wino lub dodatkowy bulion, tymianek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać z indykiem i ryżem. Doprowadzić do wrzenia; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Dekoruj zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn